Vi udfører

Tømrerarbejde i højeste kvalitet

Hos tømrerfirmaet Goodman Service kan vi løse mange forskellige opgaver indenfor tømrer/snedker faget. Alle vores tømrermestre og medarbejdere er serviceminded og ved hvordan man skal opføre sig ude hos kunderne. Vi kommer til tiden og vi rydder altid op efter os. Vi går ind for en åben og ærlig dialog, både når det er positivt, men også når det er negativt.
Se vores mange ydelser og tag kontakt med det samme og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring på Telefon 22 24 01 27 eller send en mail på kontakt@goodmanservice.dk

Amager vinduesudstilling:

Når man skal have skiftet vinduer og døre så har vores kunder muligheden for at komme til vores udstilling og få gode råd og rådgivning. Samtidigt er det også muligt at se og prøve forskellige vinduer og døre. Man kan med andre ord komme ud og ”prøvekøre” vinduer og døre inden man tager den store beslutning om hvilken mærke og model man skal vælge.

Læs alt om Amager vinduesudstilling her…

 

Døre og vinduer:

Vi kan hjælpe med at udskifte alle former for vinduer og døre. Vi bruger de to danske vinduesleverandører Idealcombi og Kpk. Vedligeholdelser af vinduer og døre i boligselskaber og foreninger kan vi også være behjælpelig med. Du er også meget velkommen til at booke tid til en gennemgang og rådgivning i vores vinduesudstilling på Amager.

Se mere om døre og vinduer her…

 

Isolering:

Hos Goodman Service har vi en hel afdeling der har speciale i netop isolering. Goodman Isolering bruger Thermofloc Papirisolering uden borsalte og kan udføre arbejde i skunke, på lofter, i etageadskillelser og hulmursisolering. Isoleringsafdelingen arbejder både for private, men også for rådgivende ingeniør, boligselskaber og ejer/andelsforeninger.

Se mere om isolering her : https://goodmanisolering.dk/

Hegn og terrasser:

Igennem tiden har vi hjulpet mange husejere og boligforeninger med både hegn og terrasser. Udover er der også blevet opført mange garager, carport og vi har bygget rigtig mange skraldeskure til boligselskaber og ejer/andelsboligforeninger. Går du med idéer til et nyt hegn eller skal der laves nye skraldeskure i ejendommen, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Læs mere om Hegn, terrasser mv…

 

Ejendomsservice:

Goodman Service kan blive din næste stabile samarbejdspartner til jeres ejendomsservice. Vi kan hjælpe med alle områder inden for snedker og tømrerarbejde. Vi samarbejder i dag med mange forskellige boligselskaber hvor vi står for alt fra den daglige vedligeholdelse af vinduer og døre til større byggeprojekter med flyttelejligheder og udskiftning af vinduer.

Se meget mere om vores service her…

 

Forsikringsskader:

Vi samarbejder med mange forskellige forsikringsselskaber såsom Tryg, Alka, Alm. Brand, Codan mv. Hvis der indtræffer en skade er du velkommen til at kontakte os, så vi kan komme ud og stoppe/begrænse skaden. Når forsikringen kommer indover udarbejder vi gerne et tilbud på at reparer skaden. Hvis tager også gerne dialogen med forsikringsselskabet.

Læs hvordan vi kan hjælpe dig her…