Firmaets historie

Goodman Service blev startet af bygningssnedker Jens Goodman i marts 2007. Efter bare et par måneder var ordrebogen så fyldt, så der skulle ansættes den første medarbejder. Man startede med at have til huse på et værksted i Kirstinehøj, men hurtigt blev pladsen trængt og man flyttede til lokaler på Tømmerupvej. Der blev hurtigt ansat flere medarbejdere og igen var der ikke plads nok. Nyt værksted blev fundet på Amager Landevej, men det kom kun til at holde til 2013 hvor GoodmanService igen måtte se sig om efter nyt værksted pga. pladsmangel. Valget fandt på vores nuværende adresse på Tårnbygårdvej 9 i Kastrup. Efter 2 år på adressen købte man også nabobygningen, så de nu har over 800 m2. Alle disse kvadratmeter indeholder stort kontorareal, lager, snedkerværksted og Amager vinduesudstilling, hvor kunder gratis og uforpligtende kan booke en tid og få rådgivning om vinduer og døre fra Idealcombi og Kpk.

GoodmanService har fra 2012 til i dag været finalist til Årets Tømrer gennem Anmeld Håndværker og de vandt prisen i 2013. Prisen blev vundet blandt over 200 tømrer/snedkerfirmaer i hele Danmark. Denne pris er GoodmanService selvfølgelig utrolig stolte over og de har også fortsat i samme spor siden de vandt med over 400 anmeldelser og en gennemsnitkarakter på 4,98 ud af 5.0 i 2018.

GoodmanService er også sit sociale ansvar bevist og har igennem tiden samarbejdet med kommuner for at hjælpe personer med udfordringer til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Dette samarbejde gjorde, at GoodmanService blev indstillet til CVR prisen i 2015.

I 2014 blev Jens Goodman nomineret til årets unge erhvervsleder på Amager og i 2016 blev de indstillet til Københavns erhvervspris.

2017 var året hvor GoodmanService modtog sin første Gazelle pris uddelt af Børsen.

Medarbejderstablen omfatter i dag både tømrer, snedkere, lærlinge og arbejdsmænd. Hos GoodmanService bliver det taget meget seriøst at uddanne nye tømrer og snedker, så der er altid en eller flere lærlinge ansat i firmaet. I blandt lærlingene har der både været deltager til DM i Skills og i skrivende stund er en lærling normineret til Årets Lærling 2019.

I starten af 2015 blevet GoodmanService udvidet med den nye afdeling Goodman Isolering. Det blev Jens´ bror Brian Goodman der blev ansat til at styre denne afdeling og der blev hurtig ansat mandskab til at tage sig af både indkomne opgaver fra boligselskaber, tømrermestre, private og opgaver fra egne byggeprojekter. Goodman Isolering blevet oprettet fordi GoodmanService ville følge den grønne profil som man var tidligere havde påbegyndt. Goodman Isolering bruger bæredygtig Thermofloc Papirisolering som er både grønnere af producere, mere effektiv inden traditionel gammel isolering og sidst men ikke mindst er det et mindre usundt produkt for medarbejere af bruge. I 2017 var Goodman Isolering med i opløbet til at blive kåret til Rotary Iværksætterpris, men blev desværre slået på målstrengen.

På det lokaleplan er Goodman Service også meget synlige med masser af sponsoranter til mange forskellige arrangementer, sportsudøver og fodboldsklubber. Af arrangementer kan bla. nævnes Stafet for livet i både Dragør og Tårnby, Dragør Havnefest og Sildens Dag i Dragør Havn. Goodman Service har også sponsoreret specifikke sportsudøvere fra Kvik Svømmeklub og Kastup Boldklub. Ligeledes har Fremad Amager og Dragør Bold modtaget sponsoranter fra GoodmanService hvor Jens Goodman også sidder i erhvervsnetværket. Ved Knæk Cancer indsamlingerne har Goodman Service igennem en lang årlange også doneret penge til formålet.

Flere gange om året har GoodmanService besøg af politiet, nærmere bestemt af politiets narkohunde som bruger værkstedet og faciliter til træning. Også skimmelhunden Seeker har været forbi i sin træning efter at finde udlagte skimmelprøver.

Har du brug for et ansvarsbevist og stabilt tømrer/snedker firma, så er GoodmanService klar til at hjælpe dig. Du kan fange Jens Goodman på 22240127 eller på kontakt@Goodmanservice.dk. Har du brug for at få hjælp og rådgivning til isoleringsopgaver, så kan du få fat i Brian Goodman på 21422152 eller kontakt@Goodmanisolering.dk.

Kontakt os